dilluns, 27 de juliol del 2015

[WH40K] Lliga introductòria



Les batalles del quarantè primer mil·lenni arriben a l’AJJRR!!

Avui toca obrir amb una de Warhammer 40000, una lliga oberta tant per socis experts com aquells que es volen iniciar, per rellançar aquest joc de batalles futuristes que al club costa jugar-hi... Espero que gràcies a aquesta lligueta es rellanci el 40k!

El format:
  • Punts: 1500 per bàndol.
  • Limitacions: cap (més fàcil impossible), es poden utilitzar tot tipus de personatges especials, formacions, destacaments.... sempre avisant al rival amb quina facció rival jugaràs.

Una lligueta prevista per un mínim de quatre jugadors on ara mateix ja som cinc, si algú més s'anima simplement comentar al foro o posar-se amb contacte amb l'organitzador Torment.

Ara mateix les faccions de Templarios negros, Orcoz, Marines, Demonios i Ángeles Sangrientos,  les quals lluitaran les unes contra les altres per conquistar la glòria.



"Benvinguts al despietat univers del llunyà futur, a una galàxia de guerra sense fi, d'heroisme increïble i amarga traïció. En aquest moment de crisis i conflicte, el destí final de la humanitat depèn de tu. Llibertat o disformitat és el moment d'escollir!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada