divendres, 14 d’agost del 2015

[VTES] Introducció, Vampire: The Eternel Struggle



Vtes és un joc de cartes col·leccionables en el que els jugadors prenen el paper de vampirs antics coneguts com a Matusalems, dedicats a utilitzar i influenciar als vampirs més joves per guanyar la partida. 

Vtes és un joc amb un conjunt de regles força complexes (en anglès), que necessita d'un grup de jugadors de quatre o cinc membres i en que les partides s'acostumen a jugar a temps límit de dues hores. A més, White Wolf (propietària) no imprimeix expansions i reedita cartes des de l'any 2010. Com veieu, tot son avantatges. 

Sens dubte, algun punt fort ha de tenir un joc que sobreviu més de dues dècades i continua amb una comunitat de jugadors força fidel (que edita dos expansions gratuïtes descarregables i ja va camí de la tercera), que organitza un gran nombre de tornejos locals, nacionals i internacionals arreu del globus i que sembla que no ha de decréixer a curt termini. 

Personalment crec que les majors virtut d'aquest joc de cartes és que cada partida és molt diferent a qualsevol altra que es pugui jugar, que no hi han mecàniques de joc excessivament desequilibrades i que la negociació i l'actitud son essencials per l'èxit. Podríem dir que les paraules i gestos del jugador son tan importants com les pròpies cartes que juga. 

Per si algú dubta amb el nom, el joc esta explícitament ambientat en el món de tenebres de Vampir la mascarada. El vampirs estan organitzats en clans, existeixen dues sectes principals (camarilla i sabbat) i altres de secundàries. La majoria de cartes estan classificades per disciplines i només les podrà utilitzar el vampir amb el nivell adequat de disciplina. 

Si algú esta interessat en veure de que va el joc, pot afegir-se a les partides que fem setmanalment al club. Tenim moltes baralles a disposició vostra!


Article realitzat per Kiderack

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada