divendres, 9 d’octubre del 2015

[XXII Jornades] Tancament de les XXII Jornades

Com cada any les Jornades de Rol i Estratègia a Reus han passat volant! 



Desde la Associació de Jugadors i Jugadores de Reus us volem agraïr a tots, tant socis, com entitats i sponsors la dedicació amb les activitats i el altruisme de les ofrenes als deus de la rifa del últim dia.
Esperem que l'any que ve les nostres activitats siguin més variades, nombroses i millors amb la col·laboració de tots vosaltres i els nous interessats que vulguin formar part d'aquestes Jornades d'oci alternatiu.

Aquesta edició ha estat molt marcada per la col·laboració de les tendes i entitats de la província, que gustosos us han ofert una gran gama de tornejos i introduccions als jocs més actuals del nostre món friki. A més de les empreses nacionals que han proporcionat uns magnífics premis i obsequis pels assistents o, fins i tot, algun que altre misteri.

Agrair finalment, com cada any, als nostres col·laboradors més veterans la seva assistència, ja que gracies a ells podem dir que a portem XXII Jornades consecutives i sense dubte mereixen el reconeixement que l'any passat els vam entregar pel nostre XX aniversari. Esperem que poc a poc, tots els nous sponsors d'aquest any puguin afirmar que també han passat uns altres 20 anys amb nosaltres.

Us esperem a tots per les XXIII Jornades de Rol i Estratègia a Reus, de les quals encara no us podem desvetllar la temàtica, però realitzarem més plegaries per que no estiguin tant passades per aigua com aquesta edició. (Encara que es més fidels no van deixar que cap mena de precipitació els impedira gaudir de les activitats)

En general gracies a tots i en especial als nostres socis col·laboradors que en el fons son qui mantenen viva la nostra associació. Us esperem al nostre local!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada